CERSANIT

CERSANIT е најголемата групација за санитарија во источна Европа. Со производствен капацитет од 6 100 000 парчиња санитарија годишно и 420 000 задоволни потрошувачи. Лидер на пазарот со акцент на квалитет.

УМИВАЛНИК

ШКОЛКА БАЛТИК

УМИВАЛНИК ROMA

МЕБЕЛ ALPINA