MARBOMIL

Еднорачни славини со 7 годишна гаранција. Секој производ е испитан со гарантиран квалитет по стандарди на Европска унија.

Марбомил е водечки бренд во регионот за славини и друга опрема за во бања. Марбомил нуди широк спектар на производи, организиран превоз, овластен сервис и стабилно снабдување.

Нивното мото е “Квалитетот е суштината на нашето постоење”.

ОГЛЕДАЛО APLINA

ВГРАДЕНО КАЗАНЧЕ КОМПЛЕТ

ШКОЛКА ЅИДНА

МОНОБЛОК ROMA

МОНОБЛОК KASKADA

МОНОБЛОК PRESIDENT

ШКОЛКА PRESIDENT

КЛИЗАЧ ЗА ТУШ

ЧЕТКА ЗА WC

ДРЖАЧ ЗА САПУН

ДРЖАЧ ЗА КРПА ДУПЛИ

ДРЖАЧ ЗА КРПА

ДРЖАЧ ЗА КРПА ОКРУГЛИ

ДРЖАЧ НА ТОАЛЕТНА

СЛАВИНА СО КУГЛАСТА

СЛАВИНА СО ХОЛЕНДАР

ПОКРЕТНА СЛАВИНА

РАСТЕГЛИВО ТУШ ЦРЕВО

ЕК ВЕНТИЛ

СЛАВИНА ГУСКА СО ТРИ ЦРЕВА

СЛАВИНА ГУСКА СО ДВЕ ЦРЕВА

СЛАВИНА ЗА БИДЕ

СЛАВИНА ЗА МАЛ БОЈЛЕР

СЛАВИНА ДВОРАЧНА P-200

СЛАВИНА ДВОНАСОЧНА S-200

СЛАВИНА ЗА ЛАВАБО

СЛАВИНА ЗА МИЈАЛНИК

СЛАВИНА ЗА МИЈАЛНИК

СЛАВИНА ЗА ЛАВАБО

СЛАВИНА ЗА ТУШ

СЛАВИНА ЗА МИЈАЛНИК

СЛАВИНА ЗА МАЛ БОЈЛЕР

СЛИВИНА ЗА МИЈАЛНИК

СЛАВИНА ЗА МИЈАЛНИК

СЛАВИНА ЗА БИДЕ

СЛАВИНА ЗА ЛАВАБО

СЛАВИНА ЗА ТУШ