ZENNER

лобално, ZENNER брендот се залага за иновација, квалитет и прецизност во техниките за мерење. ZENNER развиваат, производуваат и маркетираат иновативни опреми за мерење на глобалните пазари преку 100 години.

Домашните водомери за куќи и станови се најважен дел од нашето портфолио.