• многу лесен материјал
  • едноставен и лесен начин за транспорт и манипулација
  • брза и ефтина инсталација
  • конекторите се отпорни на вода и други типови течности
  • отпорни на корозија во алкална, кисела или агресивна средина
  • добри електрични изолатори, а исто така се отпорни на механички дејства
  • век на траење повеќе од 50 години
  • практично без трошоци за одржување

D (mm)t (mm)g/mKODmkg
162,71091420110010,90
203,41721420210017,20
254,2266142038021,28
325,4434142044017,36
406,7671142053217,36
508,31024142062020,48
6310,51650142071290,80
7512,5234014208818,72
9015,0336014209826,88
11018,3504014210420,16

Коментари