• многу лесен материјал
  • едноставен и лесен начин за транспорт и манипулација
  • брза и ефтина инсталација
  • конекторите се отпорни на вода и други типови течности
  • отпорни на корозија во алкална, кисела или агресивна средина
  • добри електрични изолатори, а исто така се отпорни на механички дејства
  • век на траење повеќе од 50 години
  • практично без трошоци за одржување
D
mm
A
mm
gKODKsKg
1613,31520101100/4001,50/6,00
2014,51320102100/4001,30/5,20
2516,0242010350/2001,20/4,80
3218,1382010450/2001,90/7,60
4020,5772010525/1001,93/7,70
5023,51302010610/401,30/5,20
6327,41872010710/401,87/7,48
7530,041794211424060,83/2,50
9033,067494212423750,67/4,04
11037,096594213423700,97/0,97

Коментари