• многу лесен материјал
  • едноставен и лесен начин за транспорт и манипулација
  • брза и ефтина инсталација
  • конекторите се отпорни на вода и други типови течности
  • отпорни на корозија во алкална, кисела или агресивна средина
  • добри електрични изолатори, а исто така се отпорни на механички дејства
  • век на траење повеќе од 50 години
  • практично без трошоци за одржување
D
mm
A
mm
B
mm
gKODKsKg
1613,321,501020201100/4001,00/4,00
2014,526,251620202100/4001,60/6,40
2516,029,25162020350/2001,55/6,20
3218,135,75492020450/2002,45/9,80
4020,543,50892020525/1002,23/8,90
5023,549,501622020610/401,62/6,48
6327,459,252382020710/402,38/9,52
7530,068,5847720208425002,39/4,77
9033,080,00108020209423731,08/4,32
11037,093,00147120210423731,47/5,88

Коментари