hp-preodno-koleno
  • многу лесен материјал
  • едноставен и лесен начин за транспорт и манипулација
  • брза и ефтина инсталација
  • конекторите се отпорни на вода и други типови течности
  • отпорни на корозија во алкална, кисела или агресивна средина
  • добри електрични изолатори, а исто така се отпорни на механички дејства
  • век на траење повеќе од 50 години
  • практично без трошоци за одржување
D
mm
B
mm
C
mm
gKODKsKg
1625018,0271620110/1000,27/2,70
2025022,0431620210/1000,43/4,30
2529028,0271620310/1000,77/7,70
3233035,027162045/500,72/7,15
4043045.027162055/501.30/13.00

Коментари