CIMOS TITAN

CIMOS ТИТАН ја продолжува успешната традицијата која беше започната од страна на ТИТАН во 1896, а со производство на цевководни фитинзи започна во 1933 година. По Втората светска војна, леарницата се модернизира и направи значителен придонес за напредок благодарение на високо квалиттното производство на Т-приклучоците.

Во 2001 година компанијата стана независна во рамките на бизнис групацијата CIMOS и во последниве години се врши еколошка и технолошка рехабилитација и реконструкција на објектите. Фирмата ја задржа постојната линија на производи и, благодарение на повеќето up-to-date технолошки процеси, денес создаде високо-квалитетни легури за производство на производи во согласност со GTW 35 до GTW 45 и GTW S 38 стандардите.

Квалитетот е потврден од страна на купувачите од Централна и Западна Европа, каде се продаваат над 90% од производите.

821 ХОЛЕНДАР

821 ХОЛЕНДАР е лесен материјал едноставен за транспорт и манипулација. Брза и ефтина инсталација..

ПОЛУСПОЈКА АЛКАЛНА

ПОЛУСПОЈКА АЛКАЛНА е едноставен материјал со лесен начин за транспорт и манипулација.

РЕДУЦИР

Редуцирот на Cimos Titan – Гумно, е со отпорни механички дејства. Има век на траење повеќе од 50 години.

ПРЕОДНО КОЛЕНО

Производот ПРЕОДНО КОЛЕНО од Cimost Titan компанијата е отпорен на вода и други типови течности

КОЛЕНО СО НАВОЈ

Многу лесен материјал кој е едноставен за транспорт и манипулација. Конекторот е отпорен на вода и други типови течности.

МУФ

МУФ производот е со нерѓосувчки материјал, едноставен и лесен начин за транспорт и манипулација,

КОЛЕНО

Колено производ со различни димензии од групацијата на Cimos Titan.

ТЕКОМАД

ТЕКОМАД е многу издржлив и лесен материјал, со лесен начин за транспорт и манипулација. Инсталацијата на производот е брза и ефикасна.

НИПЛА

НИПЛА e лесен материјал, едноставен за транспорт и манипулација.

ШТОПНА

Штопната е материјал отпорен на вода и корозија во алкална, кисела или агресивна средина.

ХОЛЕНДАР

ХОЛЕНДАР е едноставен материјал лесен за транспорт и манипулација со век на траење повеќе од 50 години.