За нас

gumno sediste

Гумно е компанија основана 1991 година во Охрид. Главната дејност е производство и дистрибуција на PVC цевки за канализација и фитинг, WC казанчиња, WC капаци.

Застапник за Македонија за повеќе брендови од областа на санитарна опрема и цевки меѓу кои “CERSANIT” Полска, “MARBOMIL” Србија, “HP TREND” Чешка и други.

Исто така има и три продажни места на мало, две железарии во Охирд и салон за санитарија на патот за Битола.