Производство

pvc pipes seweage
PVC ЦЕВКИ ЗА КАНАЛИЗАЦИЈА
gumno efikasnost sigurnost harmonija
ЕФИКАСНОСТ И СИГУРНОСТ ВО СОВРШЕНА ХАРМОНИЈА
gumno moderen dizajn celosna komocija
МОДЕРЕН ДИЗАЈН И ЦЕЛОСНА КОМОЦИЈА
gumno udobnost vo vasiot zivot
СОЗДАВАМЕ УДОБНОСТ ВО ВАШИОТ ЖИВОТ

Гумно производи

Фитинг за канализација

Гумно производство на фитинг за канализација – спојки, колена, редуцири и останати елементи ПП КОЛЕНО 90˚Опис за производот ПП Колено 90˚ – Гумно производство. Дознајте за шифрите и димензиите на овој производ на Гумно – Охрид Повеќе ПП ЗАВРШНО КОЛЕНО 90˚Останати видови ПП Колена ПП Колено 45˚ ПП Колено 90˚ ПП Коса Рачва 45˚ Шифра [...]

Капаци за шоља

Категорија КАПАЦИ ЗА ШОЉА - Гумно производство КАПАК ЗА WC ШОЉА „А“Приказ на производот КАПАК ЗА WC ШОЉА „А“. Дознајте за шифрите и димензиите на овој производ на Гумно. Повеќе

PVC ЦЕВКИ ЗА КАНАЛИЗАЦИЈА

Гумно PVC цевките за канализација се многу лесен материјал со едноставен и лесен начин за транспорт и манипулација.

ГРАДЕЖНА КОФА

Приказ и опис на производот ГРАДЕЖНА КОФА – Гумно производство. Дознајте за шифрите и димензиите на овој производ на Гумно.

ГУМИЦА ЗА PVC ЦЕВКИ И ФИТИНГ

Дознајте за шифрите и димензиите на производот ГУМИЦА ЗА PVC ЦЕВКИ И ФИТИНГ од асортиманот на Гумно.

ОГЛЕДАЛО ОРМАР СО 3 ВРАТИ

Производот ОГЛЕДАЛО ОРМАР СО 3 ВРАТИ е со eдноставен и лесен начин за транспорт и манипулација.

ОГЛЕДАЛО СЕТ

Приказ на производот ОГЛЕДАЛО СЕТ. Дознајте за шифрите и димензиите на овој производ на Гумно.

WC КАЗАНЧЕ

Опис за производот WC Казанче – Гумно Охрид. Дознајте за шифрите и димензиите на овој производ на Гумно.

PS НОГАЛКИ ЗА КАДА УНИВЕРЗАЛ

Опис за производот PS НОГАЛКИ ЗА КАДА УНИВЕРЗАЛ. Дознајте за шифрите и димензиите на овој производ на Гумно.

СПРАТНА ТАБЛА

Опис за производот СПРАТНА ТАБЛА. Дознајте за шифрите и димензиите на овој производ на Гумно.

Целокупното производство на
Гумно е прилагодено на
Европски стандарди

Наши партнери: