gumno pcv cevki kanalizacija

Опис:

  • многу лесен материјал
  • едноставен и лесен начин за транспорт и манипулација
  • брза и ефтина инсталација
  • конекторите се отпорни на вода и други типови течности
  • отпорни на корозија во алкална, кисела или агресивна средина
  • добри електрични изолатори, а исто така се отпорни на механички дејства
  • век на траење повеќе од 50 години
  • практично без трошоци за одржување

ШифраØ (mm)d (mm)
100150250
100250500
1003501000
1004502000
1005503000
1006504000
100775250
100875500
1009751000
1010752000
1011753000
1012754000
1013110250
1014110500
10151101000
10161102000
10171103000
10181104000
1019125250
1020125500
10211251000
10221252000
10231253000
10241254000
1025160250
1026160500
10271601000
10281602000
10291603000
10301604000
1031200250
1032200500
10332001000
10342002000
10352003000
10362004000