Ве молиме користете ја контакт формата
за полесно да стапите во контакт со нас
Contact Us
Sending
Главниот салон за санитарија се наоѓа на:
ул.Рашанец б.б. с.Лескоец Охрид
070 225 587

Останати контакт телефони:
Комерција: 070 204 624
Сметководство: 072 302 809

Железарија:
7-ми Ноември 183, Охрид
075 355 347