EUROSER

SarıbaşlarSeramik почна со производни активности во 1993 година во Истанбул,со производствен капацитет од 300.000 парчиња годишно. Во 2010 година, и покрај глобалната економска криза, продолжи растот на производството достигнуваќи до 750.000
предмети една година.

Во почетокот на 2006 година, со цел да им обезбедиме на нашите ценети клиенти подобри и повеќе квалитетни услуги, и да им се даде атрактивна слика на вашите бањи во смисла на изглед, естетика и дизајн.

Со модерен менаџмент; динамичен, практичен, силен и искусен персонал, ние секогаш сме ги воочувале сите најнови технолошки достигнувања…