• многу лесен материјал
  • едноставен и лесен начин за транспорт и манипулација
  • брза и ефтина инсталација
  • конекторите се отпорни на вода и други типови течности
  • отпорни на корозија во алкална, кисела или агресивна средина
  • добри електрични изолатори, а исто така се отпорни на механички дејства
  • век на траење повеќе од 50 години
  • практично без трошоци за одржување

D
mm
A
mm
B
mm
C
mm
gKODKsKg
1613,344,0022,51130111100/4001,10/4,40
2014,553,0026,52530222100/4002,50/10,00
2516,056,0034,0373033350/2001,85/7,40
3218,166,0039,0673044425/1001,68/6,70
4020,584,0042,01203055525/1003,00/12,00
5023,5100,0049,02203066610/402,20/8,80
6327,4122,0060,03193077710/403,29/12,70
7531,0141,569,03193077710/403,29/12,70
9033,0166,283,1110730999423731,11/4,43
11037,0198,299,1177031110423731,77/7,08

Коментари