pp reducir gumno

Опис

  • многу лесен материјал
  • едноставен и лесен начин за транспорт и манипулација
  • брза и ефтина инсталација
  • конекторите се отпорни на вода и други типови течности
  • отпорни на корозија во алкална, кисела или агресивна средина
  • добри електрични изолатори, а исто така се отпорни на механички дејства
  • век на траење повеќе од 50 години
  • практично без трошоци за одржување

ШифраØ/Ø (mm)
107875/50
1079110/50
1080110/75
1081125/110
1082160/110
1083160/125
1084200/160