Опис

  • многу лесен материјал
  • едноставен и лесен начин за транспорт и манипулација
  • брза и ефтина инсталација
  • конекторите се отпорни на вода и други типови течности
  • отпорни на корозија во алкална, кисела или агресивна средина
  • добри електрични изолатори, а исто така се отпорни на механички дејства
  • век на траење повеќе од 50 години
  • практично без трошоци за одржување
ШифраØ/Ø (mm)
106650/50
106775/75
106875/50
1069110/110
1070110/75
1071110/50
1072125/125
1073125/110
1074160/160
1075160/125
1076160/110
1077200/200