DIANFLEX

Dianflex е основана во 1982 година во Италија, како фирма специјализирана за производство и продажба на флексибилни легури за чешмите. Сега во 21-от век компанијата го носи името “Dianflex корпорејшн”, и има серија на производни платформи во Италија, некои во Европа (Турција, Португалија, Романија, Грција, Македонија, Србија, Словенија, Египет, Тунис, Шпанија), а само мал дел во Кина.

Благодарение на високите стандарди за квалитет на производите и услугите Dianflex поседува “Сертификат за квалитет UNI EN ISO 9001:2000.”

НИПЛА ПОНИКЛОВАНА

НИПЛА ПОНИКЛОВАНА од DIANFLEX со димензии 3/8″ – 3/8″ и 1/2″ – 1/2″

ПРОДОЛЖЕТОК

Дознајте за димензиите на продолжетокот од DIANFLEX.

РЕДУЦИР ПОНИКЛОВАН

Димензии на производот редуцир пониклован: 1/2″ – 3/8″

НИПЛА ПОНИКЛОВАНА СО РЕДУЦИР

НИПЛА ПОНИКЛОВАНА СО РЕДУЦИР со дизмензии 1/2″ – 3/8″ и 3/4″ – 1/2″.